Eero ligger på taket til den tidligere amerikanske ambassaden i Oslo og er oppkalt etter arkitekten for bygget, Eero Saarinen.

Her kan du sveve over byen.

I baren og loungen kan du nyte utsikten over Slottsparken og Oslofjorden mens vi serverer klassiske og kreative cocktails, samt et utvalg viner fra vår omfattende vinkjeller. På sommeren inviterer vi til en av byens mest spektakulære takterrasser.

Fra 5.Juni til 17.August
På sommeren byr kjøkkensjef Charles Taylor på bugnende sjømatsplatå fra vår vedfyrte bakerovn. Vi har noe begrenset kapasitet på skalldyrfat – må forhåndsbestilles. Det finnes et vegetarisk alternativ for de som ikke spiser sjømat. Kokkene jobber utelukkende med ferske råvarer, så menyen justeres etter behov

I vår intime 22-seters restaurant tilbereder kjøkkensjef Charles Taylor en spennende 7-retters meny (Sommerpause fra 5. Juni til 21. August) fra vår vedfyrte bakerovn, mens hovmester Alex Fountain tilbyr spennende drikkefølge fra baren og kjelleren. Hvis det er fullt i restauranten, eller du bare er litt fysen, kan du smake flere av kjøkkensjef Charles retter i barmenyen, som byr på nybakt brød, snacks og småretter med vekt på sjømat.